Cara Pembelian

Langkah #1: Pilih Produk
Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk di seriangguncollection.blogspot.com, smskan kod produk pilihan anda ke: 0192255749.  Kami akan maklumkan status produk tersebut (samada masih ada stok atau tidak). Jika masih ada dan anda pasti inginkan item tersebut, smskan nama penuh dan alamat anda dan seterusnya ke langkah #2. Penukaran atau pembatalan tempahan selepas confirm order adalah tidak dibenarkan.

Jika anda berminat dengan pakaian, sila pastikan saiznya ngam dengan anda kerana penukaran selepas belian adalah tidak dibenarkan. Tips: Jika ukuran diberi dalam cm dan anda ingin menukar ke inci, bahagikannya dengan 2.54. Contoh: saiz dada 95 cm. Tukar kepada inci: 95/2.54 = 37.4 inci.

Langkah #2: Buat Bayaran
  
Bayaran yang perlu dibuat ialah harga produk tambah kos penghantaran (kecuali dinyatakan) seperti berikut:
1 item: RM6/RM7 Semenanjung Malaysia, RM9/RM10 Sabah/Sarawak
2 item ke atas: dikenakan cas pos mengikut timbangan berat.


***Bagi item ready stok, siapa bayar dulu dia lebih berhak mendapat item yg diingini.

Maklumat akaun pembayaran:
Akaun Maybank 162115972046 Asmaliah Saroji
Akaun CIMB  7019193197 Asmaliah Saroji
(Untuk kedua-dua akaun di atas, jika pembayaran secara online, sila masukkan email aliahlee@gmail.com)

Pembayaran menggunakan kad kredit:
Jika anda ingin membuat pembayaran menggunakan kad kredit, sila maklumkan kepada saya melalui emel (aliahlee@gmail.com). Kami akan reply beserta invoice anda . Anda hendaklah membayar dengan segera sejurus menerima invoice tersebut. Ini kerana jika pembayaran melalui kad kredit tidak berjaya, anda terpaksa membuat pembayaran kaedah bank in. Pembayaran menggunakan kad kredit akan dikenakan fee oleh Paypal iaitu sebanyak RM5 + 3.9%.

Langkah #3: Pengesahan Bayaran dan Penghantaran produk
Sila sms (0192255749) atau emel (aliahlee@gmail.com) sejurus membuat pembayaran. 
Setelah bayaran anda disahkan, tempahan anda akan diproses dan dihantar dalam masa 2 hari bekerja. Penghantaran produk adalah menggunakan servis POSLAJU.